Mode Blogster
Je leest nu...
Nikkie de Jager doet make-up Adele!
0

Nikkie de Jager doet make-up Adele!

Nikkie Tutorials is zo’n beetje de koningin van glamourmake-up; het is geen wonder dat ze alleen al op YouTube meer dan 13 miljoen volgers heeft. Veel mensen maakten in 2015 voor het eerst kennis met Nikkie toen haar Power of Makeup- video viraal ging.

Power of Makeup

In deze serie brengt Nikkie make-upproducten aan op de helft van haar gezicht om te laten zien hoe make-up het gezicht kan transformeren en om openhartig te vertellen hoe schoonheid een plek is voor experimenten en plezier. Sindsdien heeft ze van Power of Makeup een serie gemaakt, waarbij ze onder meer Kim Kardashian en Drew Barrymore uitnodigde om hun make-up (half) door Nikkie te laten doen terwijl ze hen interviewt. De nieuwste beroemdheid om mee te doen is de getalenteerde zangeres Adele!

De video, die op 2 december debuteerde, volgt het bekende formaat: Nikkie praat met de Taurus-zangeres over haar album, roem en natuurlijk make-up, terwijl ze slechts 50 procent van Adele’s gezicht opfleurt. Nikkie’s interview karbonades (en foundation blending vaardigheden) zijn meteen duidelijk, omdat ze niet begint met een typische vraag, maar in plaats daarvan duikt in wat je waarschijnlijk niet eens besefte dat je je afvroeg: “Heeft Adele nog steeds het gevoel dat je eigen naam ?”

Het gesprek gaat zo verder met Nikkie die bij elke nieuwe laag make-up een nieuwe vraag stelt. Dit zijn natuurlijk Nikkie Tutorials waar we het over hebben, dus je weet dat de uiteindelijke look hoe dan ook geweldig zal zijn. Het zijn de openhartige gedachten van de zangeres “Someone Like You” over haar relatie met make-up, roem en alles daartussenin, waardoor je de volle 29 minuten en 50 seconden wordt meegezogen.

Adele en make-up

Enkele belangrijke lessen: hoewel Adele van make-up houdt, vooral eyeliner, vindt ze zichzelf er helemaal niet bedreven in. Ze zweert dat ze geen make-upproducten kan aanbrengen, vooral lipliner en wimpers, om haar leven te redden, maar ze houdt van een goede wenkbrauw, manicure en natuurlijk een kattenoog. “Ik denk een wenkbrauw en een nagel, en je bent klaar om te gaan”, zegt ze in de video. Ze houdt haar wenkbrauwen eigenlijk donkerbruin geverfd en leerde ze zelfs thuis te verven toen de pandemie begon en ze kon ze niet door een professional laten doen. Ze zweert dat ze eruitziet als Voldemort zonder haar geverfde wenkbrauwen vanwege hoe eerlijk ze zijn.