Mode Blogster
Je leest nu...
De 5 grootste modesteden op aarde!
0

De 5 grootste modesteden op aarde!

Ik ben in mijn leven in heel wat modesteden geweest. Ik heb het beste en het slechtste gezien dat de wereld op modegebied te bieden heeft, en er zijn een paar duidelijke uitschieters. Hier is mijn lijst van 5 van ‘s werelds beste modesteden!

1) Parijs

Ik hou van alles aan de Parijse stijl. De mensen hebben een natuurlijk gevoel voor welke kleuren goed samengaan, ze weten hoeveel beter zwart kan staan met een beetje kleur erop, en ze lijken altijd zo moeiteloos chic, wat ze ook dragen. Het is gewoon onmogelijk je niet door hun stijl geïnspireerd te voelen!

2) New York City

Er gaat niets boven NYC als het om modetrends gaat. Waar anders in de wereld kun je letterlijk op elke straathoek een nieuwe trend zien? Je weet nooit wat volgend jaar populair zal zijn, maar het is altijd leuk om te proberen te raden.

3) Londen

Londen heeft op modegebied een heleboel geweldige dingen in petto: Ze houden van een goede spijkerbroek, van een nog beter denim hemd, en er is niets dat ze liever dragen dan hun favoriete band merch met een leren broek. Ze hebben ook een indrukwekkend gevoel voor stijl als ze zich voor evenementen verkleden!

4) Berlijn

Berlijn is beslist mijn go-to plaats voor een relaxte vrouwelijke stijl. Er gaat niets boven kleine zwarte jurkjes gecombineerd met sneakers en grafische tees vergezeld van beanies – casual en toch chic! Niet veel mensen denken aan Berlijn als modestad, maar het hoort beslist op de lijst.

5) Milaan

Milaan is het hart van de Italiaanse mode, en dat is zeker te zien aan hun stijl. Alles, van de manier waarop ze zich kleden tot de accessoires die ze kiezen, schreeuwt luxe en elegantie. Als je iets over high-end mode wilt leren, is Milaan de plek om naartoe te gaan!

Wat vind jij? Hebben deze steden de beste mode ter wereld? Of zijn er andere die op deze lijst zouden moeten staan?