Mode Blogster
Je leest nu...
5 fashion trends in de zomer van 2022
0

5 fashion trends in de zomer van 2022

Het is bijna niet te geloven, maar we zijn alweer bijna halverwege 2022! Over slechts een paar korte maanden beginnen de temperaturen te stijgen en gaan we allemaal op zoek naar nieuwe modetrends om ons koel (of tenminste stijlvol) te houden in de zomer. Hier zijn vijf van de beste trends die je dit jaar in de damesmode kunt verwachten:

1: Plissé rokken

Plissé rokken zijn een van de heetste trends in de damesmode deze zomer, en niet voor niets! Als je op zoek bent naar een stijlvolle en comfortabele zomerrok, kijk dan zeker eens naar de plissé rokken bij je plaatselijke atelier of online winkel voor vrouwenmode. Je zult zeker niet teleurgesteld zijn! Plooirokken of plissé rokken zijn deze zomer om verschillende redenen een geweldige keuze. Ten eerste zijn ze uiterst flatteus, dankzij de manier waarop de stof om het lichaam valt. Ten tweede zijn ze heel comfortabel, want de stof is licht en luchtig. Ten derde zijn ze gemakkelijk te stylen, want ze kunnen naargelang de gelegenheid op- of afgekleed worden. Ten vierde zijn ze perfect voor warm weer, want ze helpen je koel en comfortabel te houden.

2: Minirokjes

Het is officieel: de minirok is deze zomer weer in volle kracht. Of je nu naar het strand gaat of van een avondje uit in de stad geniet, er is geen betere manier om met je benen te pronken dan met een stijlvolle minirok. Maar waarom maken minirokjes precies zo’n comeback? Daar zijn een paar redenen voor. Ten eerste zijn ze ongelooflijk comfortabel en gemakkelijk te dragen. Wat voor weer het ook is, je kunt altijd op een minirok rekenen om je koel en comfortabel te houden. Ten tweede zijn ze veelzijdig – je kunt ze op- of afkleden, afhankelijk van je stemming en de gelegenheid. En last but not least: ze zijn gewoon leuk!

3. Handmade fashion

De zomermaanden zijn de perfecte tijd om je beste modekeuzes uit de kast te halen. Maar als het weer warmer wordt, kan het moeilijk zijn om kleding te vinden die zowel stijlvol als comfortabel is. Dat is waar handgemaakte mode om de hoek komt kijken! Handmade fashion is vaak gemaakt van natuurlijke materialen zoals katoen en linnen, die ideaal zijn voor warm weer. Ze zijn meestal ook zo ontworpen dat ze losjes passen en ademend zijn, zodat ze perfect zijn voor dagen waarop je koel en comfortabel wilt blijven. En natuurlijk is een van de beste dingen aan handgemaakte mode dat ze uniek is – in tegenstelling tot in massa geproduceerde kleding is elk stuk one-of-a-kind. Dus als je iets bijzonders zoekt om deze zomer te dragen, kijk dan zeker eens naar handgemaakte mode!

4: Baggy jeans

Baggy jeans zijn deze zomer een grote trend, en niet voor niets! Ze zijn comfortabel, stijlvol, en perfect voor elke gelegenheid. Je kunt ze omhoog of omlaag dragen, en ze zijn er in allerlei stijlen en kleuren. Bovendien zijn ze perfect voor warm weer; de baggy stof laat je huid ademen en houdt je de hele dag koel en comfortabel. Dus als je een stijlvolle en comfortabele jeans zoekt om deze zomer te dragen, kijk dan zeker even naar de nieuwste collectie baggy jeans bij je favoriete online of fysieke kledingwinkel.

5: Cut-out jurkjes

Als je een stijlvolle en comfortabele optie voor de zomer zoekt, zoek dan niet verder dan de cut-out jurk. Uitgesneden jurken zijn perfect voor warme dagen, dankzij hun ademende stof en losse pasvorm. Bovendien zijn ze uiterst veelzijdig – je kunt ze opsmukken met hakken en juwelen voor een avondje uit, of het casual houden met sandalen en een strohoed. En als je bang bent dat je te veel huid toont, don’t be – er zijn genoeg uitgesneden jurken die zowel stijlvol als bescheiden zijn. Dus of je nu naar het strand gaat of naar een barbecue in de achtertuin, zorg ervoor dat je een paar uitgesneden jurken in je koffer stopt – je zult er blij mee zijn.

Dat was het! 5 trends voor deze zomer zowel comfortabel als stijlvol te zijn deze zomer. Met deze keuzes versla je de hitte en ben je tegelijk modieus! Stay cool, people!