Mode Blogster
Je leest nu...
Waarom moet elke vrouw een rugzak hebben?
0

Waarom moet elke vrouw een rugzak hebben?

Als je een studente op school bent, is het een tweede natuur om een ​​rugzak dames te hebben. Het is de nummer één accessoire waar je niet eens aan denkt, maar die elke dag weer van pas komt. Naarmate je ouder wordt, lijkt het echter alsof de rugtas worden vervangen door de handtas dames, en hoewel er zeker een tijd en plaats is voor die items, mogen ze nooit ten koste gaan van de klassieke rugzak. Hier zijn slechts een paar redenen waarom elke vrouw een rugzak zou moeten hebben!

Trendy 

Afgezien van alle praktische pluspunten van een rugzak, is een ander voordeel voor hen dat ze op dit moment in de mode zijn! De populairste trends zijn niet altijd toegankelijk voor ieders financiën, maar we denken dat het veilig is om te zeggen dat we ons allemaal een soort rugzak kunnen veroorloven om toe te voegen aan onze kledingkasten. Een rugtas kopen is namelijk helemaal niet zo duur als je misschien denkt, al hangt dit uiteraard wel van het merk en model af. 

Meer opslag

Je kunt zo’n beetje je hele leven in een rugzak passen als je maar hard genoeg je best doet! De grotere opslagruimte is een enorm positieve factor in vergelijking met zoiets als een clutch of een kleinere tas. Je kunt je sleutels, telefoon, portemonnee, boek, andere kleding en al het andere dat je ergens mee naartoe moet nemen erin gooien! In sommige gevallen zit er in een rugzak zelfs een speciale vak voor je laptop zodat dit goed beschermd blijft.

Wees anders

Draag een rugzak en onderscheid jezelf van de rest van de menigte, ze zijn misschien op dit moment trendy, maar ze worden nog steeds niet door iedereen omarmd. Doe mee aan deze trend voordat iedereen dat doet, en je wordt gezien als een van de koplopers die ervoor pleitte anders te zijn! Dit is al helemaal het geval als je een strandtas koopt die hetzelfde ontwerp als je rugzak heeft. Zo kun je deze twee tassen mooi combineren terwijl je toch anders bent!

Veilig tegen zakkenrollers

Het is veel moeilijker om zowel iets uit een rugzak te halen als het met een snelle beweging van iemands lichaam te trekken. Deze twee dingen maken rugzakken een veel betere optie voor mensen die zich zorgen maken over zakkenrollerij. Als iemand probeert al je gespen en ritsen los te maken, zul je het zeker weten voordat ze iets kunnen pakken, en ze zullen niet in staat zijn om zomaar iets van je schouder te schuiven. 

Staan achter je

Dat bedoelen we niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk! Het gebruik van een handtas of schoudertas zal na verloop van tijd pijn en pijn veroorzaken, waardoor je in sommige gevallen het droopy shoulder-syndroom krijgt. Een rugzak zit echter recht op je beide schouders en verdeelt het gewicht op een veel comfortabelere en gezondere manier. Met andere woorden, als je goed voor je rug en schouders wilt zorgen, doe je er goed aan om een rugtas aan te schaffen als vrouw.