Mode Blogster
Je leest nu...
Zijn yoga-pants nog steeds hot in 2022?
0

Zijn yoga-pants nog steeds hot in 2022?

Yoga broeken zijn niet meer alleen voor de gym. Ze zijn ook een style-icoon geworden in dagelijkse kleding en trainingskleren. Maar wat is het volgende? Zullen ze in 2022 “voorbij” zijn?

Yoga broeken zijn geweldig omdat ze de draagster warm en droog houden, en tegelijk comfortabel. Ze bieden ook bewegingsvrijheid terwijl ze op hun plaats blijven, dus er is nooit sprake van schuren of ongemakkelijk wriemelen om alles aan te passen-dat is vooral prettig voor vrouwen die zwanger zijn. En tenslotte zijn yogabroeken perfect om na een training te dragen als je nog warm bent van je training maar snel de sportschool uit moet sprinten.

Het enige dat zeker is, is dat yogabroeken nergens heen gaan. Ze hebben zoveel staying power en zoveel voordelen, dat er heel wat voor nodig is om ze uit de mode te houden. Zullen ze in 2022 “voorbij” zijn? Wie weet. Er zal waarschijnlijk iets groots en nieuws en vernieuwends voor nodig zijn om yogabroeken van hun voetstuk te stoten.

Zijn yogabroeken nog steeds hot in 2022? Hopelijk zullen ze altijd in de mode blijven (en om goede redenen), maar ik kan niet garanderen dat dat het geval zal zijn wat betreft hun dominantie in het modebeeld.