Mode Blogster
Je leest nu...
Kleed je ‘s nachts comfortabel en sexy
0

Kleed je ‘s nachts comfortabel en sexy

Overdag kleed je je modebewust en verzorgd. Maar ‘s avonds als je thuis bent, dan trek jij een onflatterende oude T-shirt aan met een joggingbroek. Niet bepaald stylish dus. Niemand ziet je toch, dus wat maakt het uit? Wel, je zelfbeeld. Jouw brein en onderbewustzijn is gewend dat jij er slonzig uit zien als niemand kijkt. Stop met excuses, gooi je tien jaar oude T-shirt weg of doneer het, en investeer in gezellige, zachte en sexy avondkledij. Kies voor de alternatieven in dit artikel zodat jij je ‘s nachts ook sexy kan voelen.

Avondkledij

Avonden draaien om tot rust te komen. Jezelf in alle maten verwennen na de dag. Dat houdt niet in dat je elke avond een sauna moet nemen. Er bestaan kleinere, goedkopere stappen die je al in je kast kan nemen. Neem nu de juiste badjassen. Als jij geen badjas gebruikt weet je echt niet wat je mist. Gebruik je er wel een, vergeet dan niet om die om de zoveel tijd te vernieuwen. Wat nog een fijne aanvulling kan zijn zijn pantoffels. Voeten zijn heel gevoelig, en nieuwe, zachte pantoffeltjes geven al meteen een luxueus en geruststellend gevoel. 

Slaapkledij

Het maakt een wereld van verschil als je jezelf verwent met een luxueus slaapsetje zoals een huispak voor dames in velours. Zo voel je je heerlijk zacht, maar sexy in je slaaptenue. De glimp die je dan van jezelf opvangt in de weerspiegeling van ramen of spiegels is dan meteen een stukje aangenamer. Nog een elegante optie is een kimono toe te voegen boven je loungewear. Moest je dan onverwachte gasten aan de deur krijgen, kan je dit sierlijke stuk over je schouders gooien voor wat discretie. Is jouw stijl nog iets vrouwelijker? Misschien is een slipdress dan iets voor jou. Kan je toch geen afscheid nemen van je vertrouwde T-shirt? Haal dan een model in huis dat gemaakt is om in te slapen. Vergeet ook eventueel geen gepast slaapmasker. Dit is niet alleen chique, het is ook een aanrader voor mensen met slaapproblemen. 

Ondergoed

Vergeet ook niet dat comfort start bij je ondergoed. De beste setjes starten bij een comfortabel gevoel. Zeker ‘s nachts mag er niets prikken of jeuken. Je moet daarom geen compromis sluiten tussen comfortabel en sexy. Een hipster of katoenen slipje is hier een mooie keuze. Dat is comfortabel om in te slapen en bovendien nog flatterend ook.