Mode Blogster
Je leest nu...
Het badpak is onmisbaar!
0

Het badpak is onmisbaar!

Vroeger had een badpak een stoffig imago, maar het badpak heeft de laatste jaren een echte comeback gemaakt! Het badpak is deze zomer dan ook niet van het strand weg te denken. Annadiva verkoopt badpakken en bikini’s voor vrouwen met alle verschillende vormen en maten. Bij Annadiva slaag je zeker! Maar waarom is een badpak dan zo onmisbaar? Wij hebben de voordelen voor jou op een rijtje gezet.

Een badpak zit veel comfortabeler

Geen last van een bikini die bij een duik in het water ineens op je navel te vinden is. Of een broekje dat tussen je billen kruipt, want een badpak zit altijd goed.

Een deel van je bikini kwijt? Met een badpak heb je daar geen last van!

Sta jij wel eens klaar om te gaan, maar bedenk je last minute nog even om die leuke bikini in je koffer te gooien? Het bikinitopje heb je van vaak zo gevonden, maar het bijpassende broekje is soms is nergens meer te vinden. Daar gaat je leuke bikini set! Met een badpak heb je hier geen last meer van, aangezien deze uit één geheel bestaat.

Je verbrandt minder snel

Hoeft de zon maar te schijnen en word jij al rood? Dan is een badpak zeker een aanrader! Doordat je rug en buik worden bedekt kun je daar in ieder geval al niet meer verbranden. De cut-out badpakken zijn hier natuurlijk wel een uitzondering op. Bij deze badpakken is het extra van belang om je goed in te smeren!

Het bedekt je lichaam

Is een bikini niet jouw ding? Voel jij je daar niet comfortabel in? Dan kan een badpak voor jou de perfecte uitkomst zijn. Het bedekt net wat meer van je lichaam, waardoor sommige vrouwen zich net wat meer op hun gemak voelen.

Badpakken zijn er in veel soorten en maten maar waar moet je nou opletten bij het aanschaffen van een badpak? In sommige badpakken kan een beugel inzitten wat zorgt voor extra comfort tijdens zowel het zonnen als zwemmen. Het toevoegen van een beugel kan veel doen voor het vrouwelijk figuur. De badpakken met beugel worden vaak met cupmaten verkocht, terwijl badpakken zonder beugel vaak met confectiematen worden aangeboden. De badpakken met beugel bieden net die extra ondersteuning die vrouwen met een grotere cupmaat als prettig ervaren.

Ze zijn er in alle soorten en maten

Naast de gangbare badpakken heb je ook de keuze uit corrigerende badpakken. Een corrigerend badpak bestaat vaak uit twee lagen. De eerste laag bestaat uit een sterke corrigerende body. Over de eerste laag zit een ‘decoratieve’ buiten laag. De corrigerende badpakken zorgen voor een shaping effect voor de buik en taille.

Heb jij een grotere cupmaat en wil jij ook genieten van alle voordelen die badpakken met zich mee brengen? Geen probleem! Er zijn verschillende merken die zich specialiseren in badmode voor de grote cup, zodat elke vrouw zich mooi kan voelen in een badpak. Zo zijn er tegenwoordig veel klassieke badpakken, maar ook is er voldoende keuze uit trendy badpakken in de mooiste kleurtjes en printjes. Of wat dacht je van een badpak met een V-hals? Hallo mooie decolleté. Een badpak is dus echt alles behalve saai!

Voor iedereen is er wel een passend badpak. Het belangrijkste is dat jij draagt waar jij jezelf fijn en mooi in voelt! Twijfel je nog welk merk of welk badpak het beste bij jouw borsten en wensen past? Ga langs bij een lingeriewinkel en vraag advies aan de lingeriestylisten. Happy shopping!