Mode Blogster
Je leest nu...
Blijven crop-tops ook in 2022 nog in de mode?
0

Blijven crop-tops ook in 2022 nog in de mode?

Crop-tops zijn een controversiële modetrend, op zijn zachtst gezegd. Veel mensen zijn er dol op en veel anderen vinden dat ze verboden moeten worden. Maar hoe zit dat in 2022? Vind je crop-tops dan nog steeds mooi, of vind je ze te verouderd? Deze blog is er om dat uit te zoeken! Blijf kijken als we onderzoeken of crop-tops in 2022 nog steeds in de mode zullen zijn.

Crop-tops zijn heerlijk voor festivals omdat ze gemakkelijk zijn om in te bewegen. Ze zijn ook comfortabel en bieden bescherming tegen de hitte. Sommige mensen vinden ze ook mooi omdat ze je er sexier of edgier uit kunnen laten zien, afhankelijk van of je crop top kort of lang is.

Blijven crop-tops in de mode?

Crop-tops zijn een kledingstuk bestaande uit een topje met hoge uiteinden die boven de navel eindigen en zo het middenrif blootleggen. Er is geen consensus over wanneer of waar ze voor het eerst ontstonden, maar sommigen zeggen dat ze hun oorsprong vinden in Zuid-Amerika. Crop-tops wonnen aan het eind van de jaren 1960 en het begin van de jaren 1970 aan populariteit als een casual kledingstuk. Ze werden vaak door vrouwen gedragen met jeans of rokken. Eind jaren zeventig en begin jaren tachtig begonnen crop-tops echter uit de mode te raken.

Ze maakten een comeback in de jaren ’90, maar ze waren niet meer zo populair als in de jaren ’70. De laatste jaren zijn crop-tops zelfs won aan populariteit bij mannen. Zullen ze dus in 2022 nog steeds populair zijn? Het is moeilijk te zeggen. Ze zijn er al heel lang en hebben veel ups en downs gekend wat populariteit betreft. Het is mogelijk dat ze in 2022 weer uit de mode raken, maar het is ook mogelijk dat ze populair blijven. Alleen de tijd zal het leren!