Mode Blogster
Je leest nu...
5 unieke fashion-Valentijnscadeaus voor de mensen waar je van houdt!
0

5 unieke fashion-Valentijnscadeaus voor de mensen waar je van houdt!

Met Valentijnsdag voor de deur ben je misschien al begonnen met brainstormen over cadeau-ideeën voor je partner. 14 februari staat immers bekend als een romantische feestdag, maar je liefje is niet de enige die je deze dag met liefde zou moeten overrompelen! Verwen deze Valentijnsdag eens al die andere speciale mensen in je leven, zoals je beste vriendin of moeder. Geheel in ModeBlogster-stijl hebben we een aantal geweldige fashion Valentijnscadeaus voor haar op een rijtje gezet!

1) Een handtas spiegel

Elke vrouw heeft een goede spiegel nodig om zichzelf te controleren voor ze het huis verlaat. Geef haar er deze Valentijnsdag een die ze overal mee naartoe kan nemen! Kleine handtas spiegeltjes zijn compact en passen in elke handtas – en zijn daarom een geweldig Valentijnscadeau voor haar!

2) Een oversized hoodie

Welke vrouw houdt er nu niet van een heerlijk warme oversized hoodie? Hoodies zijn een must-have kledingstuk tijdens de wintermaanden, en zeker deze Valentijnsdag. En dan hebben we het niet over een saaie sporttrui, maar over die geweldige 6x XL snuggly hoodies waar je de hele avond in kan relaxen!

3) Een mooie handtas

Voor iedereen die elke dag zijn eerste levensbehoeften bij zich moet dragen, is er geen betere manier dan met een mooie handtas. Sommigen van ons dragen nog steeds onze oude, versleten handtassen van de middelbare school mee, die bijna zeker aan hun laatste loodjes toe zijn. Verwen je geliefden dit jaar door ze iets cadeau te doen dat ze altijd al wilden hebben, maar waar ze misschien zelf geen geld uit aan wilden geven.

4) Warme sloffen

Als ik naar mezelf kijk, dan bestaat 100% van mijn vriendengroep uit koukleumen. Een paar warme sloffen of pantoffels als valentijnscadeau voor haar wordt altijd gewaardeerd. Geef de koude voeten in je omgeving deze Valentijnsdag een warm en donzig gevoel door een extra zacht paar knusse fleece pantoffels voor ze te kopen.

5) Een prachtig sieraad

Sieraden zijn altijd een uitstekend geschenk, maar de meest attente stukken zijn die met een soort persoonlijk tintje. Of het nu je initiaal op een halsketting is, of een speciale gravure in het ringendoosje, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook zonder persoonlijk tintje is een sieraad een geweldig idee – vooral als je de moeite stopt in wat bij hem of of haar zou passen!

6) Heerlijke huidverzorgingsproducten

Geef je geliefden deze Valentijnsdag wat ze verdienen: liefdevolle en heerlijk geurende huidverzorgingsproducten! Ze zullen je dankbaar zijn dat je ze verwent en helpt hun huid te verzorgen – die voor een groot deel verantwoordelijk is voor het pronken met hun schoonheid.

7) Parfum!

Een lekker parfum spreekt boekdelen over de persoon die het draagt; het laat zien wie ze zijn en hoe ze zich voelen. En wat is een betere manier om laat je beter zien hoe je je voelt dan met een lekker parfum? Lekkere geurtjes heb je voor elke gelegenheid, dus er is zat om uit te kiezen.