Mode Blogster
Je leest nu...
5 fashion tips om er geweldig uit te zien in iedere outfit!
0

5 fashion tips om er geweldig uit te zien in iedere outfit!

Als je je voor een speciale gelegenheid aankleedt, is het altijd goed om rond te kijken naar modetips die je kunnen helpen. Zo is de kans groter dat je slaagt in je streven er goed uit te zien. Hier zijn 7 artikel-ideeën over modetips die iedereen kan toepassen als hij er op zijn best uit wil zien

1) Als je er prachtig uit wilt zien voor een speciale gebeurtenis of gewoon iemands verjaardagsfeestje, dan is de eerste tip geen andere dan het dragen van een outfit met veel kleuren erop.

Het belangrijkste hier is dat je niet te veel kleuren tegelijk kiest, want daardoor kun je ordinair en onaantrekkelijk overkomen. Kies rustige tinten boven excentrieke, om niet het risico te lopen te veel op te vallen tussen de gasten

De reden waarom felle kleuren zo geweldig zijn is dat ze de neiging hebben je geest op te vrolijken. Ook staan deze tinten mooi bij vrijwel elke huidskleur.

2) Een tweede tip om er ongeacht de gebeurtenissen goed uit te zien is iets te dragen dat nauwsluitend is.

Daardoor lijk je slanker en niet alsof je nog helemaal niet besloten hebt wat je wilt aantrekken. Op deze manier zullen er geen bobbels of vouwen aan de kleding te zien zijn (althans geen die iemands aandacht zouden moeten trekken). Bedenk dat het nog steeds belangrijk is dat je niet te strak gaat, want anders staat de outfit gewoon niet mooi.

Een mooi concept hier is een jurk te kiezen die goed bij je figuur past maar er niet te veel aandacht naar toe trekt (zodat anderen zich niet geïntimideerd of afgeschrikt voelen).

3) De derde modetip is om te proberen rokken en jurken te dragen die tot boven de knie reiken.

Ook kun je in plaats van een broek een eenvoudige broek dragen. Als je aan accessoires denkt, bedenk dan dat je hier je keuzemogelijkheden het best beperkt. Je kunt ervoor kiezen om alleen met een paar pareloorbellen te accessoreren (omdat die de neiging hebben dames mooi te staan).

Ongeacht of je de voorkeur geeft aan korte of lange jurken, het gaat er vooral om hoe schoon ze er uitzien. Vermijd zoveel mogelijk die met vlekken over zich heen, want dat geeft anderen het gevoel dat als ze bij je in de buurt komen, hen hetzelfde kan overkomen.

4) De vierde tip is het kiezen van outfits van zijde in plaats van andere materialen.

Wat de zijden stof doet is je voluptueuzer en mooier doen lijken, ongeacht je figuur. Tegelijk kun je met dit materiaal vrij rondglijden zonder dat je bang hoeft te zijn dat anderen je kleren geluid horen maken of dat ze ergens aan blijven haken.

Zijden outfits zijn meestal ook geschikt voor bijna alle gelegenheden, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat ze niet passen bij wat er aan de hand is en waar je heen gaat. Daardoor kun je altijd voor deze kledingstukken kiezen wanneer je garderobe van tevoren plannen niet echt mogelijk is (door gebrek aan tijd of energie)

Als er nog een tip is om toe te voegen dan zou dat het dragen van hoge hakken zijn. Voor mij is de aantrekkingskracht van zulke schoenen dat ze helpen mijn benen te verlengen en ze er nog aantrekkelijker uit te laten zien. Als je niet zeker weet waar je mee moet gaan, houd dan gewoon outfits met strepen in de gaten want die neigen de beste kleurencombinatie voor dit doel te zijn.

5) De laatste tip is het dragen van kledingstukken die gemaakt zijn van kant of satijn.

Deze materialen hebben over het algemeen de neiging er elegant en luxueus uit te zien, dus is het geen wonder dat veel vrouwen er de voorkeur aan geven. Vergeet alleen niet dat je deze outfits nooit moet dragen als ze te kort zijn, want dat leidt er alleen maar toe dat je er gek uitziet.